Sunt acreditate aceste cursuri de masaj pentru studenti Universitatilor de Medicina sau studenti din cadrul ANEFS-ul. Organizam si cursuri de yumeiho.

• Cursuri de masaj
• Spondilolistezis
• Sindromul umar - mana

  PROGRAM :
LUNI- VINERI: 7:30 - 21:30
SAMBATA: 8 - 16
DUMINICA: INCHIS (dar se pot face programari )

PROGRAMARI : se pot face programari la nr. 0722.555.112 si 0766.735.404
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Cursuri de masaj

 

Cursuri de calificare Tehnician Maseur acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si Cercetarii
         CENTRUL  MEDICAL KINETOMEDICA organizeaza cursuri de masaj acreditate de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A.). Certificarea acestora este recunoscuta in cadrul tarilor din cadrul Uniunii Europene, SUA, Australia, Noua Zeelanda, Canada, Brazilia, China.

  IMPORTANT!!!  Persoanele care au terminat cursurile de masaj in centrul nostru au PRIORITARE la angajare in centrele noastre din Bucuresti pe postul TEHNICIAN MASEUR sau in diferitele centre de specialitate (fie de infrumusetare sau medicale de recuperare) cu care colaboram.

 Centrul nostru efectueaza si cursuri de :
-masaj (anticelulitic, de relaxare, terapeutic, complementar),
- masajul bebelusului,
-masajul gravidei,
-yumeiho,
-reiki,
-drenaj limfatic,
-gimnastica pentru gravide (pre-si post natal),
-ingrijirea bebelusului
-primul ajutor pentru copii si adulti

Acte necesare pentru inscriere la cursul de TEHNICIAN MASEUR:


-cerere de inscriere (se completeaza pe loc in momentul inscrieri)
- copie dupa certificatul de nastere
- copie dupa certificatul de casatorie (daca este cazul)
- copie dupa buletinul/cartea de identitate
- copie dupa ultima diploma de studii
- adeverinta de la medicul de familie sau medicul de specialitate cu mentiunea: "Pacientul este clinic sanatos si apt pentru cursul de maseur sau tehnician maseur si nu prezinta probleme neurologice, pulmonare, dermatologice, sau alte boli transmisibile"
-prima rata a cursului: minim 250 Lei
-toate actele se depun la sediul nostru de pe str. 13 Septembrie nr 128 (langa Monitorul Oficial, in zona hotelului Marriot)

La cerere, centrul nostru poate sa elibereze:

a) adeverinta de absolvire scrisa in limba romana – 50 Ron
b) adeverinta de absolvire scrisa in  limba engleza sau in orice alta limba straina, stampilata si completata cu datele Centrului Medical Kinetomedica (costul suplimentar se stabileste in functie de limba straina)
c) diploma de absolvire a cursului de TEHNICIAN MASEUR trausa in  limba engleza sau in alta limba straina stampilata si completata cu antetul Centrului Medical Kinetomedica (costul suplimentar se stabileste in functie de limba straina)
d) foaia matricola in limba romana – 50 Ron
e) foaie matricola in limba engleza sau in oricare alta limba (costul suplimentar se stabileste in functie de limba straina)
f) recomandare de catre centrului nostru pentru angajare - GRATIS

-NU SE PLATESTE TAXA DE INSCRIEREMODULELE  CURSURILOR EFECTUATE IN CENTRUL  MEDICAL KINETOMEDICA:


  CURS DE CALIFICARE PROFESIONALA: “TEHNICIAN MASEUR” acreditat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (C.N.F.P.A.)
(forma de predare “dezbatere focus”).
Participantii primesc materiale consumabile, suport de curs alcatuite din planse, pliante, manuale pe suport DVD.
Caracteristici:
- Pregatirea teoretica echivaleaza cu 1/3 din perioada cusului
-Pregatirea practica este de 2/3 din perioada totala a cursului

MODULUL I: MASAJUL SOMATIC
Durata: 9 saptamani
Frecventa si orarul  vor fi stabilite ulterior in functie de timpul si posibilitatile cursantilor
Pret MODUL I – 750 Ron

  Programul de studiu:

- Metodologia si tehnica a masajului somatic  si anticelulitic (teorie si practica)
- Anatomia si fiziologia corpului uman
- Notiuni de Igiena corporala
- Notiune de stretching
- Masajul sportivului
- Masajul bebelusului
Competente profesionale: masajul somatic (de relaxare) si anticelulitic


MODULUL II: MASAJUL REFLEXOGEN

Durata: 9 saptamani
Frecventa si orarul  vor fi stabilite ulterior in functie de timpul si posibilitatile cursantilor
Pret MODUL II – 750 Ron

Programul de studiu:
-Notiuni de reflexologie (teorie si practica)
-Metodologia in efectuarea masajului reflexogen
-Anatomia si fiziologia aparatelor si sistemelor
-Scheme de tratamentul reflexogen
-Notiuni de kinetoterapie
- Notiuni de stretching

Competente profesionale: masajul reflexoterapeutic (reflexoterapia)


MODULUL III: MASAJUL TERAPEUTIC SI DRENAJ LIMFATIC


Durata: 11 saptamâni
Frecventa si orarul  vor fi stabilite ulterior in functie de timpul si posibilitatile cursantilor
Pret MODUL III – 1200 Ron
 Cursul  cuprinde  ore de teorie ce includ notiuni de anatomie si fiziologie umana, tehnici practice si procedee care duc la invatarea masajului terapeutic, a drenajului  limfatic manual si a masajului pentru combaterea celulitei sub diferitele ei forme.

Programul de studiu:
-Notiuni de medicina generala
-Notiuni de kinetoterapie
-Notiuni de drenaj limfatic (teorie si practica)
-Notiuni de fizioterapie
-Notiuni de reflexoterapie
-Notiuni de stretching
-Notiuni de reumatologie, neurologie si ortopedie
-Biomecanica aparatului osteo-articular
-Evaluarea musculara si evaluarea articulara
-Ingrijirea si igiena corporala
-Presopunctura
-Tehnica Cyriax
-Tehnici de relaxare Jacobson


   Astfel, daca vorbim despre MASAJ fie ca este vorba de terapeutic, anticelulitic, de relaxare, reflexoterapie sau complementar dorim sa introducem prin acesta atat o stare de bine "fizic" dar si "psihic", in asa fel incat, in timpul sedintei de masaj, pacientul sa uite de eventualele probleme pe care le are.

   CU ACEASTA OCAZIE DORIM SA LE  MULTUMIM CELOR CARE NE-AU INDRUMAT PASII:
PROF. DR. RADOVICI PETRE, PROF. DR. ISPAS CRISTIAN, DR. DENISA POPOVICI, PROF. DR. CORDUN MARIANA, DR. CUCULICI, PROF. DR. CERGHIT IOAN, DR. BERCEANU.

     De-a lungul experientei noastre de 10 ani in domeniul kinetoterapiei si fizioterapiei si a masajului am format si instruit personal medical (maseuri, kinetoterapeuti, fiziokinetoterapeuti,  reflexoterapeuti,) care lucreaza in prezent in diferite centre medicale de recuperare sau saloane de infrumusetare, folosind inca programele de kinetoterapie elaborate si gandite de noi. La noi gasiti cele mai bune conditii, profesori cu experienta (teoretica si practica) si preturi promotionale. Punctul forte este practica cursantilor si de aceea 70% cursul de masaj este alcatuit din orele practice .

  Dupa terminarea acestor cursuri si obtinerea diplomei de TEHNICIAN MASEUR aveti posibilitatea de a va angaja in cabinete de recuperare medicala, in clinici, in saloane de infrumusetare sau sa practicati masajul de diferite tipuri la domiciliul pacientului

   In cadrul cabinetelor noastre din Bucuresti incercam sa cream o atmosfera cat se poate de placuta  pentru efectuarea unui curs de masaj  de relaxare, anticelulitic, terapeutic, reflexoterapie, presopunctura si  va informam ca dispunem de personal calificat medical (profesori, kinetoterapeuti, fiziokinetoterapeuti, asistenti medicali si maseuze), garantand maxima responsabilitate si profesionalism.
 

 
Copyright © 2018 KINETOMEDICA. Toate drepturile rezervate.
 
Servicii creare site creare site
Sistemul osos este reprezentat de totalitatea oaselor din corp legate intre ele prin articulatii. El este partea pasiva a aparatului locomotor. Scheletul reprezinta Elementul de sustinere al organismului uman si cursuri masaj Bucuresti cantaresc aproximativ o cincime din greutatea corpului. Solide sau usoare, cele 206 oase care �l compun au o forma adaptata la rolul fiecaruia si la mediul �nconjurator. Coastele sunt suple si usoare si, �n timp ce protejeaza organele vitale, permit expansiunea toracelui �n timpul respiratiei. Oasele sunt puncte de fixare pentru muschii care le utilizeaza unui curs pentru a misca diferite parti ale corpului.   Oasele faciale contin paisprezece oase: mandibula si vomerul (partea superioara a peretelui nazal), oasele si apofizele zigomatice, nazale, stresinile, cursuri de lacrimare si oasele boltei palatine, care sunt perechi. Partea inferioara a fetei este formata din mandibula �n forma de U, care este singura parte mobila a craniului. Toate oasele craniului sunt legate �ntre ele prin suturi, compuse dintr-un tesut fibros, care le asigura coeziunea. �ntreaga greutate a scheletului aproximativ 16 kg pentru o persoana ce cantareste 80kg este sustinuta de coloana vertebrala care este formata din 33 sau 34 vertebre masaj Bucuresti suprapuse, avand fiecare caracteristici speciale.Pe regiuni se disting 7 vertebre cervicale, 12 toracale, 5 vertebre lombare, 5 vertebre sacrale sudate intr-un singur os, osul sacru si 4 sau 5 vertebre si sudate intre ele care formeaza osul coccis.   Craniul este, incontestabil, o grupare de oase dintre cele mai importante ale scheletului; este format din oase plate cu grosime de aproximativ un centimetru si adaposteste creierul. La nastere, acest ansamblu este compus din oase separate, care sunt legate numai prin fontanele ( membrane suple si cartilaginoase). Progresiv, p�na la aproximativ 2 ani, aceste membrane se osifica pentru a forma viitorul craniu al adultului. Oasele craniului se �mpart �n doua grupe: oasele craniene si oasele faciale. Cutia craniana este formata din opt oase: patru sunt simetrice oasele parietale si oasele temporale; celelalte patru sunt asimetrice osul sfenoidal (la nivelul pometilor) si osul etmoid (situat �ntre cavitatea nazala si orbita), cursuri de calculatoare, cursuri de acupunctura sau cursuri de masaj.